Ветеранам УПА Львівщини планують виділити 1 млн грн. допомоги

Львівська обласна рада має намір виплачувати з обласного бюджету адресну грошову допомогу ветеранам УПА, зокрема на пільговий проїзд на міжміських і внутрішньообласних маршрутах, - повідомили кореспондента «ОстроВ» у Львівській облраді.

Також з бюджету області планують відшкодовувати витрати на поховання учасників національно-визвольних змагань, надавати фінансову підтримку громадським організаціями інвалідів, ветеранів та політичних в'язнів і репресованих. Такими є основні напрями майбутньої Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2011-2013 роки.

Проект цієї програми депутати розглянули і погодили на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради. Далі проект програми розглядатимуть на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради. Після цього його буде винесено на затвердження сесії Львівської обласної ради.

Відповідно до запропонованого проекту, у 2011 році з обласного бюджету планується виділити понад 2 млн грн. З них зокрема 1 млн грн - на виплату адресної грошової допомоги ветеранам УПА, 250 тис. грн - на дофінансування мікропроектів, 225 тис. грн - для підтримки громадських організацій, 50 тис. грн - на відшкодування витрат на поховання.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи