До 2,5 грн. вимагають підвищити вартість проїзду у маршрутках тернопільські перевізники

У Тернополі перевізники вимагають підвищити вартість проїзду у громадському транспорті міста до 2,50 грн. З таким проханням перевізники міських маршрутів, власники автобусів звернулися до міського голови Сергія Надала. В разі не вирішення цього питання перевізники готові провести Всеукраїнську протестну акцію.

Як повідомили «ОстроВ» в управлінні транспорту та зв’язку Тернопільської міськради, свою вимогу перевізники мотивують тим, що теперішній тариф ставить їх на межу виживання та не відповідає вартості пального, технічного обслуговування і інших матеріалів.

Мер Тернополя запевнив, не допустить необгрунтоване підняття тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті.

«Управління транспорту та зв’язку Тернопільської міськради проведе детальний розрахунок та економічний аналіз питання. За участі громади та перевізників відбудеться обговорення змін. І лише тоді ми будемо приймати рішення», – сказав С. Надал. 

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи