БК “Говерла” може підписати американського форварда

Баскетбольний клуб "Говерла" зацікавлений в послугах американського форварда Річарда Джетера, - повідомляє “ТРК Вежа”.

Останньою командою легіонера був македонський клуб "Лірія", в якому він провів десять зустрічей. За 32 хвилини на паркеті у чемпіонаті цієї країни американець набирав 18 очок і робив 5 підбирань.

На Україну форвард прибув не вперше. У жовтні 2004-го він підписав контракт з "Азовмашем", проте зіграв за маріупольський клуб лише кілька зустрічей. Також у послужному списку Джетера є контракти з командами НБА Лос-Анджелес Лейкерс і Мемфіс Грізліс.

Щоправда жодного матчу у найпопулярнішій Лізі світу він не провів. Після цього він грав у Росії, Німеччині, а згодом на Філіппінах, Чеській Республіці, Пуерто-Ріко та Новій Зеландії. За "Говерлу" Джетер може розпочати виступи вже цієї суботи у кубковому матчі з "Донецьком".

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи