У Тернополі співвласнику «Алігатора», де отруїлося 4 дітей, загрожує ув’язнення

У Тернополі практично завершується справа щодо отруєння дітей у аквапарку «Алігатор». До кінця листопада по справі буде прийняте процесуальне рішення. Та вже сьогодні відповідальним особам загрожує ув’язнення. Про це розповів Тернопільський міський прокурор Сергій Банах, - повідомляє «ZAXID.NET».

«Сьогодні є проблема з кваліфікацією, тобто чи розцінювати ці дії, як службову недбалість стосовно конкретних осіб, які допустили це порушення, чи як неналежне виконання обов’язків по забезпеченню здоров’я дітей. Однак, незважаючи на це, дана справа буде завершена і скерована на розгляд до суду» , – зауважує Сергій Банах.

Нагадаємо, в червні цього року в Тернополі в басейні «Аквапарк Лімпопо» на території розважального комплексу «Алігатор» парами хлору отруїлися чотири дитини.

Постраждалих відвезли в обласну лікарню з діагнозом отруєння парами хлору легкого ступеня. Як повідомляли фахівці, пари хлору утворилися, тому що у воду одночасно додали підкислювач і гіпохлорит натрію.

Аквапарк «Лімпопо» у розважальному комплексі «Алігатор» було відкрито в 2007 році. Тут працювало три дитячих і три дорослих басейни.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи