У Львові - зима

До 6 градусів морозу і сніг очікують найближчими днями у Львові, - повідомляє “zaxid.net”.

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, погода у Львові найближчим часом буде обумовлюватись південною периферією ціклонічної депресії з центром над Прибалтикою та центральною частиною Європейської Росії. Відтак температура повітря вночі сягатиме до 6 градусів морозу. Вдень термометри показуватимуть -2 - +30С. Сьогодні та 27 листопада вночі та місцями вдень сніг та мокрий сніг. Завтра ж очікують без істотних опадів.

Львівська міська рада просить мешканців міста тепло одягатись та бути обережними на можливих слизьких тротуарах. До тих, хто планує виїжджати в місто на своєму автомобілі, прохання бути пильними та уважними на дорозі.

 

Водночас, як інформує управління інженерного господарства, снігоприбиральна техніка у місті до прибирання готова. Як тільки виникне потреба, техніка розпочне прибирати вулиці та посипати піскосумішшю. Відтак, підготовлено 111 одиниць техніки. Підписано відповідне розпорядження міського голови про перехід підприємств інженерного і житлового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років. Відповідно організовано нічне (з 18.00 до 8.00), а у вихідні дні – цілодобове чергування майстрів санітарної очистки для оперативного прибирання вулиць і площ від снігу та посипання проїжджої частини доріг.

Нагадаємо, централізоване прибирання вулиць виконують шляхово-ремонті підприємства районів. Уся техніка, яка раніше знаходилась на балансі ЛКАТП-1339, передана на баланс районних ШРП.

На складах у місті заготовлено 7 тис. м куб. піскосуміші для посипання вулиць. Протягом зимового періоду пішкосуміш для посипання доріг ще будуть закуповувати.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи