В Івано-Франківську 25-річний злодій допустив зіткнення 5 машин

Вчора, 22 листопада, в Івано-Франківську в центрі міста 25-річний злодій, незаконно заволодівши іномаркою "Хонда Аккорд", спричинив зіткнення 5 автомобілей. Про це кореспонденту  «ОстроВ»  повідомив начальник Центру звязків із громадскістю в Івано-Франківській області  Василь  Гультайчук.

Викравши авто, правопорушник роз’їжджав центральними вулицями міста. Так виїхавши з вулиці Мазепи,  затриманий звернув на вулицю Січових Стрільців з одностороннім рухом. Через такі неправомірні дії злодія, на перехресті вулиць Чорновола-Січових Стрільців зіткнулися 5 автівок.

Розшукували викрадену машину шість патрульних. На місці зіткнення правоохоронції затримали водія-порушника. Внаслідок ДТП ніхто з пішоходів, водіїв та пасажирів не постраждав.

За попередньою інформацією, затриманий – з вадами психічного здоров’я. За словами В. Гультайчука, свої дії чоловік адекватно пояснити не може.

У відділенні міліції щодо затриманого склали адміністративний протокол про скоєння дрібної крадіжки і відпустили.

На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи і притягнення затриманого до відповідальності за вчинення незаконного заволодіння транспортним засобом. Житель Коломийського району перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Прикметно, що цього чоловіка вдень затримали в одному супермаркетів, де він скоїв дрібну крадіжку – намагався таємно пронести повз касу банку енергетичного напою.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи