В Івано-Франківську 25-річний злодій допустив зіткнення 5 машин

Вчора, 22 листопада, в Івано-Франківську в центрі міста 25-річний злодій, незаконно заволодівши іномаркою "Хонда Аккорд", спричинив зіткнення 5 автомобілей. Про це кореспонденту  «ОстроВ»  повідомив начальник Центру звязків із громадскістю в Івано-Франківській області  Василь  Гультайчук.

Викравши авто, правопорушник роз’їжджав центральними вулицями міста. Так виїхавши з вулиці Мазепи,  затриманий звернув на вулицю Січових Стрільців з одностороннім рухом. Через такі неправомірні дії злодія, на перехресті вулиць Чорновола-Січових Стрільців зіткнулися 5 автівок.

Розшукували викрадену машину шість патрульних. На місці зіткнення правоохоронції затримали водія-порушника. Внаслідок ДТП ніхто з пішоходів, водіїв та пасажирів не постраждав.

За попередньою інформацією, затриманий – з вадами психічного здоров’я. За словами В. Гультайчука, свої дії чоловік адекватно пояснити не може.

У відділенні міліції щодо затриманого склали адміністративний протокол про скоєння дрібної крадіжки і відпустили.

На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи і притягнення затриманого до відповідальності за вчинення незаконного заволодіння транспортним засобом. Житель Коломийського району перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Прикметно, що цього чоловіка вдень затримали в одному супермаркетів, де він скоїв дрібну крадіжку – намагався таємно пронести повз касу банку енергетичного напою.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи