Військові винищувачі МІГ-29 літатимуть в небі Івано-Франківська

З 23 по 25 листопада на базі 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації планується проведення широкомасштабних навчань з учбово-бойовими вильотами винищувачів МІГ-29. Про це кореспондента «ОстроВ» повідомив в Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, підполковник Тарас Грень.

Головною метою навчань буде виконання планів льотної підготовки у 2010 році екіпажів винищувальної авіації.

За словами заступника командира бригади з льотної підготовки підполковника Сергія Васильєва, буде виконано дві льотних зміни, під час яких  заплановано понад сорок вильотів винищувачів. За планом навчань, вильоти плануються як вдень, так і вночі. На ці навчання прибули також вісім льотчиків-винищувачів з 204-ї бригади тактичної авіації, яка дислокується у Бельбеку (Автономна Республіка Крим).  За задумом, всі вони мають відновити навички польотів у складних умовах та набути навичок польотів над іншою територією.

 Загалом військові льотчики сподіваються, що ці польоти допоможуть у значній мірі підтримати боєготовність нашої винищувальної авіації. Сьогодні на кожного льотчика 114-ї бригади тактичної авіації припадає в середньому 8 годин перебування у повітрі.  В основному, в польотах будуть брати участь досвідчені пілоти. Адже молоді лейтенанти зараз знаходяться у Миколаєві, де вже два місяці тривають курси по «становленню їх на крило». І вони виконують учбово-тренувальні польоти на літаку Л-39. 

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи