Військові винищувачі МІГ-29 літатимуть в небі Івано-Франківська

З 23 по 25 листопада на базі 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації планується проведення широкомасштабних навчань з учбово-бойовими вильотами винищувачів МІГ-29. Про це кореспондента «ОстроВ» повідомив в Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, підполковник Тарас Грень.

Головною метою навчань буде виконання планів льотної підготовки у 2010 році екіпажів винищувальної авіації.

За словами заступника командира бригади з льотної підготовки підполковника Сергія Васильєва, буде виконано дві льотних зміни, під час яких  заплановано понад сорок вильотів винищувачів. За планом навчань, вильоти плануються як вдень, так і вночі. На ці навчання прибули також вісім льотчиків-винищувачів з 204-ї бригади тактичної авіації, яка дислокується у Бельбеку (Автономна Республіка Крим).  За задумом, всі вони мають відновити навички польотів у складних умовах та набути навичок польотів над іншою територією.

 Загалом військові льотчики сподіваються, що ці польоти допоможуть у значній мірі підтримати боєготовність нашої винищувальної авіації. Сьогодні на кожного льотчика 114-ї бригади тактичної авіації припадає в середньому 8 годин перебування у повітрі.  В основному, в польотах будуть брати участь досвідчені пілоти. Адже молоді лейтенанти зараз знаходяться у Миколаєві, де вже два місяці тривають курси по «становленню їх на крило». І вони виконують учбово-тренувальні польоти на літаку Л-39. 

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи