Підприємці перекрили міжнародну трасу на Львівщині

Підприємців-учасників акції протесту проти проекту Податкового кодексу, що 16 листопада заблокували трасу Київ-Чоп в Стрию Львівської області, викликали до міліції, - повідомляє “lvivnews.info”.

Про це повідомив координатор акції протесту Ігор Шаповаленко.

«Сьогодні о 10:00 ранку підприємці Стрия в кількості більше, ніж 1 тисяча осіб, зібрались на площі. Потім почали збирати підписи проти пана Президента Януковича і за референдум про відставку Президента. Після цього попрямували до міської ради, потім більше тисячі підприємців пішли до траси Київ-Чоп і протягом трьох годин – з 12:00 до 15:00 – перекрили там рух транспорту, ходячи по пішохідному переходу і співаючи гімн України», - розповів він.

За його словами, після цього учасників акції викликали до управління МВС на 16:00. «Я думаю, що в кращому випадку на них чекає адміністративний штраф або якісь погрози кримінального характеру. З нами буде юрист, він буде представляти юридичну сторону справи», - зазначив Шаповаленко.

«Люди дуже обурені, і в нас буде проводитись дуже багато акцій. На цьому реально не будемо зупинятись, це – тільки початок. Це вже у нас загалом третя акція, і це вперше ми перекривали трасу. Будемо перекривати ще більше трас на довший час, домагаючись того, щоб Президент відкрив очі і почув кожного, як він обіцяв під час президентських виборів. Поки що він заплющив очі і закрив вуха», - пояснив координатор акції протесту мотивацію її учасників.

Нагадаємо, що велика акція протесту підприємців проти проекту Податкового кодексу відбулася сьогодні, 16 листопада, і під стінами Верховної Ради України.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи