На Івано-Франківщині взято під варту учасників "інтернаціональної" злочинної групи

Наприкінці вересня цього року оперативники карного розшуку прикарпатської міліції, працюючи над розкриттям низки квартирних крадіжок, скоєних на території Івано-Франківської області, вийшли на слід злочинної групи, члени якої проживали в сусідній Закарпатській області.

Як повідомили «ОстроВ»  в CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області, внаслідок проведення спеціальної операції в місті Мукачево було затримано чотирьох іноземців, вихідців з кавказької республіки. В ході досудового слідства з'ясовано причетність раніше судимих осіб до вчинення кваліфікованих квартирних крадіжок й у інших областях. Усі підозрювані зараз перебувають під вартою.

Також в ході проведення оперативно-розшукових заходів івано- франківські оперативники виявили "наростки" зародження іншої злочинної групи з чотирьох осіб.  Як з'ясувалося зловмисники лише згуртувалися для скоєння злочинів. За нетривалий час вони встигли вчинити три квартирні крадіжки – одну в Івано-Франківську, інші два злочини – у Хмельницькій області.

Затриманими виявилися двоє громадян кавказької республіки, один з яких має реєстрацію в Донецьку, а також двоє громадян України з Івано- Франківщини та Тернопільської області. Усі члени інтернаціонального злочинного квартету – раніше судимі за крадіжки. На час провадження досудового слідства вони перебуватимуть під вартою у слідчому ізоляторі.

У фігурантів кримінальної справи вилучено частину речових доказів, зокрема, спеціальні інструменти за допомогою яких вони виламували серцевини замків. Найстаршому арештованому 42 роки, наймолодшому – 30.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи