На Прикарпатті запустять новий залізничний маршрут та відкриють хореографічну школу

В Івано-Франківську відкриють хореографічну школу Вадима Писарєва. Про це заявив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванок, перебуваючи у Донецьку у рамках проекту „Схід – Захід” Благодійного фонду Вадима Писарєва „Творчий Олімп”, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

За його словами обмін творчими колективами двох областей буде продовжено.

Відкриття школи відбудеться 19 грудня.

Крім того, у грудні буде запущено новий залізничний маршрут Донецьк – Ворохта, що «дасть можливість мешканцям Сходу України відпочити на гірськолижних курортах Прикарпаття та ближче познайомитися із традиціями святкування Різдва у Карпатах».

„Ідея проекту „Схід – Захід” – одна із найзатребуваніших у країні. Ми надто далеко зайшли у пошуках різнобіжностей між частинами України. І давно вже пора займатися тим, що шукати не розбіжності, а спільне. Кращої ідеї, ніж ідея спільного мистецтва, важко придумати», - відзначив заступник голови правління Благодійного фонду Вадима Писарєва „Творчий Олімп” Владислав Дрегер.

На переконання художнього керівника камерного окрестру „HarmoniaNobile” з Івано-Франківської обласної філармонії Олега Герети, «так, як зближує музика, навіть політики не можуть зблизити» Він переконаний в абсолютному успіху таких проектів, як „Схід – Захід”.  

Зазначимо, що концерти Івано-Франківської обласної державної філармонії на Донеччині проходять із успіхом.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи