Через борги мешканці Львова знову можуть залишитися без холодної води

У «Львівводоканалі» повідомили, що ситуація з оплатою за спожиті послуги критична. Заборгованість усіх категорій споживачів досягла 114 млн грн. Відтак, місто знову може залишитися без холодної води. Причина – заборгованість ЛМКП «Львівводоканал» перед ВАТ «Львівобленерго». Про це «ОстроВ» повідомили у Львівській міській раді.

"Ми отримали чергове попередження від енергетиків про загрозу знеструмлення насосних станцій. Підприємство заборгувало за спожиту електроенергію в жовтні 1,135 млн грн. Така ситуація трапляється, на жаль, не вперше. Спричинена вона низьким рівнем розрахунків наших споживачів. Боргують усі: і львів’яни, і бюджетні установи, й супутні споживачі.

До прикладу, водоканали міст Миколаєва, Городка та Винник, які отримують воду з львівського водогону, уже заборгували близько 3 млн грн. Ми неодноразово попереджали згадані водоканали про необхідність вчасної оплати і навіть відмикали їх у серпні Однак, кошти не надходять. Відтак "Львівводоканал" змушений буде вдатися до повторних відімкнень.

Також звертаємося до мешканців нашого міста із закликом розрахуватися за спожиту воду", - зазначив директор ЛМКП "Львівводоканал" Мирослав Заплатинський.

Нагадаємо, ЛМКП "Львівводоканал" зобов’язався до 12 листопада повністю погасити борг за спожиту електроенергію в жовтні на суму 1,135 млн грн, а оплату за спожиту електроенергію в листопаді здійснити двома частинами: 900 тис. грн до 12 листопада 2010 року, повний розрахунок – до 26 листопада 2010 року.

ВАТ "Львівобленерго" отримало гарантійний лист про виконання зобов’язань щодо розрахунків ЛМКП "Львівводоканал" за спожиту електроенергію.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи