Тернопільські школярі зняли фільм про чупакабру

На Тернопільщині школярі змонтували семихвилинну короткометражку про невідомого звіра чупакабру, - повідомляє «ТСН».

Троє дітей із міста Чортків помітили, що на тутешньому ринку останнім часом обговорюють дві теми – вибори і чупакабру. Поміркували і прийшли до фотографа з ідеєю – зліпити з пластиліну мультфільм.

Усі персонажі, крім чупакабри, пластилінові. Про істоту на ринку лише розповідають і кожен описує по-своєму.

Пластилінових дядьків і тіток ліпила Тетяна. Хоч на кожного витрачали не більше півгодини - фільм знімали аж п'ять місяців.

Більшість діалогів підслухали на базарі - решту домислили. Озвучували персонажів, як уміли.

На виготовлення семихвилинного шедевру знімальна група витратила п'ятдесят шість гривень – стільки коштують вісім пачок пластиліну. Фільм знімали для власного інтересу, а потім вирішили дати посміятися й іншим виклали в Інтернеті.

Окрилені успіхом, учні подумують зняти продовження стрічки. За задумкою у другій частині чупакабру таки упіймають і продаватимуть у зоомагазині.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи