У Львові опалення до житлових будинків подається стабільно

Опалювальний сезон у Львові триває уже місяць. Як розповідають у ЛМКП «Львівтеплоенерго», цього року завдяки злагодженій праці та належно проведеним у літній період ремонтним роботам забезпечити подачу тепла до будинків міста вдалось за досить короткий проміжок часу.

Цього року, з 9 до 15 жовтня ЛМКП «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу опалення до 1604 будинків, без тепла залишалось тільки 4 будинки. 2 з них через власну відмову, і ще 2 - через ремонт внутрібудинкових систем опалення, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Львівської міської ради.

«І це, незважаючи на те, що цього року підприємство обслуговує більше котелень і, відповідно, більше житлових будинків, отриманих від Львівської залізниці у вкрай незадовільному стані», -зазначив заступник директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Прокопович.

Нагадаємо, 2009 року опалювальний сезон у Львові розпочався 14 жовтня. Тоді з 14 до 22 жовтня опалення не отримувало 66 будинків. Станом на 30 жовтня без тепла залишалося ще 14 будинків.

За словами В. Прокоповича, у минулі роки процес подачі опалення до всіх будинків тривав довше. Цього року практично за тиждень опалення було подано до усіх будинків, крім 4. Сьогодні, без подачі опалення залишаються лише 2 відомчі будинки: ВАТ «Іскра», вул. Раковського,10 не отримує опалення, оскільки ще досі проводить ремонт своєї внутрібудинкової системи опалення, а ЗАТ «Ірокс», вул. Бальзака, 35, відмовилися від подачі тепла.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи