У Львові затримали повій «екстра-класу»

У Львові, в одній із саун міста на зустрічі із клієнтами, затримали повій.

Як повідомили «ОстроВ» в ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, нічними метеликами були колишні студенти, які цього річ закінчили філологічний факультет одного з університетів Львова. Затримані – із заможних родин. Однак таке розгульне життя їх влаштовувало.

„Давно ми таких повій не затримували, це з категорії, так званих „VIP- дівчат” - каже начальник сектора Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВСУ у Львівській області Олександр Чілімов.

Подружки – однокурсниці працювали обережно. Свої номери телефонів давали тільки перевіреним і добре знайомим клієнтам.

Організацією відпочинку для чоловіків займалась однаі з товаришок. Проти неї і порушили кримінальну справу за звідництво. На свій номер телефону дівчина приймала замовлення, а потім передавала його товаришкам. За це, з кожних двохсот доларів вони віддавали їй півсотні.

Зазначимо, за таке ремесло штраф складає від 71 гривні.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи