На Прикарпатті відкрили реконструйовані «Укрзалізницею» трампліни

На Прикарпатті, на базі «Черемош» у Верховині, завдяки «Укрзалізниці» відкрито першу чергу реконструйованих трамплінів.

Як повідомили кореспондента «ОстроВ» в прес-службі Івано-Франківської ОДА, залізничники також відремонтували приміщення для суддів та спорудили невеличкий готельний комплекс, де окрім житлових кімнат передбачено навчальні кабінети.

За словами начальника головного управління сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Мирослава Карабіна, на наступний рік «Укрзалізниця» планує реконструювати декілька корпусів бази, спорудження 90-метрового трампліну для проведення міжнародних змагань та траси для санного спорту, фрістайлу і лиж.
До кінця поточного року для покращення інфраструктури бази «Черемош» заплановано освоїти 2,5 млн. грн., у 2011 – ще 5 млн. грн.
«Прагнемо, щоб наші спортсмени тренувалися на таких спортивних базах, які відповідають міжнародним стандартам. У недалекому майбутньому спортивна база «Черемош» стане однією з кращих в Україні, оскільки у цьому зацікавлені і керівництво «Укрзалізниці», і обласна влада. Верховинська база стане місцем для проведення тренувань та змагань спортсменів з різних регіонів України», - наголосив Мирослав Карабін

Спортсменам, які будуть тренуватися на базі «Черемош», подарували телевізор та відеокамеру.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи