У Львові фальсифікаторам пригрозили революцією під прапорами УПА

Представник партії «Конгрес Українських Націоналістів» Василь Шпіцер попередив тих осіб, що мають намір фальсифікувати результати виборів 31 жовтня, що плата за такі дії буде дуже високою. Про це він заявив на мітингу біля пам’ятника Тарасу Шевченку, - повідомляє «ZAXID.NET».

«Я хотів би звернутися до людей, які працюють у виборчих комісіях: люди добрі, усі ви – українці, християни, ходите до церкви, їсте святу паску. Не треба грішити, не треба спокушатися юдиними срібняками. Не треба порушувати заповіді Божі і красти голоси львівських виборців, не треба свідчити неправдиво у сфальсифікованих протоколах», - сказав Шпіцер.

Також представник КУНу звернувся до організаторів фальсифікацій, нагадавши, що у 2004 році їх уже зловили за руку при спотворенні народного волевиявлення, що й призвело до «Помаранчевої революції».

«Їх знову сверблять долоні. Але я попереджаю – якщо таке станеться у Львові, то львівська революція буде не під помаранчевими барвами. Ці барви будуть набагато густіші. Це будуть барви Української повстанської армії, це будуть барви Конгресу українських націоналістів», - зазначив він.

«Ви дуже дорого заплатите», - попередив Шпіцер.

Нагадаємо, що 24 жовтня біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові пройшов мітинг за участі представників 14 політичних сил, що увійшли до об’єднання «За чесні вибори». Політки попередили львів’ян, що влада готує фальсифікацію результатів виборів 31 жовтня і закликала громаду чинити опір діям, що на це спрямовані.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи