На Прикарпатті за одержання хабара оперуповноваженому світить кримінал

На Прикарпатті за фактом одержання хабара порушено кримінальну справу стосовно оперуповноваженого одного з міськвідділів міліції Івано-Франківщини. Про це «ОстроВ» повідомили в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Працівники відділу внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області СВБ ГУБОЗ МВС України спільно з працівниками управління Служби безпеки України 20 жовтня в ході реалізації оперативної інформації затримали місцеву жительку при отриманні нею грошей у сумі 2500 гривень.

Зі слів затриманої, ці гроші вона мала намір передати старшому оперуповноваженому сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з міськвідділів міліції Івано-Франківщини, як винагороду за те, що той не проводитиме перевірку за фактом зберігання наркотичної речовини та непритягнення до кримінальної відповідальності її знайомого.

На підставі цього 21 жовтня прокуратурою Івано-Франківської області стосовно працівника міліції порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове слідство.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи