«Карпати» - «Севілья». «Матч буде гарний і напружений», - головний тренер «Карпат»

Сьогодні, 21 жовтня, «Карпати» у матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи зіграють з «Севільєю», одним з грандів іспанського футболу.

Головний тренер ФК «Карпати» Олег Кононов під час передматчевої прес-конференції у Львові запевнив, що ніякого спаду у клубі нема і близько. «Я вірю в кожного гравця. Усі вони ростуть. Настрій у нас злий», - зазначив Олег Кононов. Про це «ОстроВ» повідомили у Інформаційному центрі ФК "Карпати".

"Ми відповідально підходимо до цього матчу. Гра буде важливою у стратегічному плані. Ми відчуваємо ажіотаж, який є в і місті, і в країні, пов’язаний з єврокубками та суперником. У нас були проблеми в обороні, але ми їх вирішуємо", - зазначив Олег Кононов.

За словами тренера, "Севілья" - сильна команда з характером та хорошими футболістами. "Ми не раз бачили їх – видно, що хлопці амбіційні. Як правило, "Севілья" сильно грає в єврокубках, була, правда, осічка в кваліфікації Ліги Чемпіонів. Але попри це, "Севілья" дуже серйозна команда. Мені подобається як севільці будують гру, подобаються їхні гравці. Гра буде дуже важлива з турнірної точки зору для обох команд. Наголошую, матч буде гарний і напружений. Щодо фавориту групи… Фаворитом є той, хто набирає очки. "Севілья" обіграла "Боруссію" на виїзді – це означає, що вона відповідає статусу фаворита", - заявив О. Кононов.

Спортивний директор «Севільї» Мончі не вважає перемогу над львівськими «Карпатами» в сьогоднішньому матчі Ліги Європи обов’язковою. Тим не менше, команда постарається отримати три очка, щоб покращити свої шанси на вихід з групи: «Карпати» – сильна і швидка команда, вона пресингує суперника на чужій половині поля.. У них дуже інтенсивна та зосереджена гра. Незважаючи на те, що «Карпати» програли два матчі у Європі, вони створили дуже багато проблем «Боруссії», а з ПСЖ пропустили два швидких голи. Ситуація у турнірній таблиці не проста. Наші останні ігри – проти ПСЖ у Парижі і потім проти «Боруссії» вдома, так що в ідеалі ми повинні набрати 6 очок у матчах з «Карпатами», щоб підійти до заключних поєдинків з 9 очками. Ми не зобов’язані перемагати «Карпати», але перемога дозволить нам не думати про чужі результати». , – наголосив  Мончі.

Нагадаємо, на поєдинок Ліги Європи, ", який відбудеться у Львові на стадіоні "Україна", де і   зустрінуться "Карпати" з іспанською "Севільєю, продано 99% квитків.

Пряма трансляція матчу на телеканалі ІСTV.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи