Перевірка виявила понад 1000 нелегальних робітників в Івано-Франківську

1012 найманих працівників, які працювали без укладання трудових угод, виявили податківці в Івано-Франківську, - повідомили кореспондента “ОстроВ” в прес-службі мерії.

         

Систематично податківці проводять і виїзні рейдові перевірки щодо виявлення фізичних осіб, праця яких використовується суб’єктами господарювання без укладання трудових угод.

Так, з початку року було виявлено 1012 найманих працівників, які не були оформлені належним чином згідно діючого законодавства. В результаті проведеної податківцями роботи заробітна плата найманих працівників легалізована, роботодавці з ними уклали трудові угоди і до бюджету надійшло 96 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб.

Матеріали перевірок по суб’єктах господарювання, які не оформили трудові відносини з найманими працівниками, та допустили заборгованість по заробітній платі передано до Прокуратури міста Івано-Франківська для вжиття відповідних заходів. Протягом 9 місяців поточного року до підрозділу податкової міліції передано матеріалів по 33 суб’ктах господарювання фізичних та юридичних осіб, з яких по 4 - порушено кримінальні справи.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи