Велику партію контрабанди затримали на Львівській митниці

На Львівщині затримали контрабанду одягу і взуття, - повідомляє “ZAXID.NET “.

У міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» митного поста «Мостиська» працівники Львівської митниці запобігли спробі контрабанди одягу.

17 жовтня громадяни України, повертаючись з приватних поїздок з Республіки Польщі автомобілями "Ауді" та "Фольксваген Пасат", обрали для перетину кордону смугу спрощеного митного контролю "зелений коридор", підтвердивши цим, що не мають товарів, обов’язкових для декларування. Однак під час митного огляду в багажних відділеннях автомобілів було виявлено товари. Зокрема, в одній із машин везли 66 пар чоловічих кросівок, тапки для дорослих (276 пар) та дітей (935 пар). В іншій – 1520 пар шкарпеток, 53 чоловічі та 26 жіночих светрів, лижні чоловічі штани (4 пари) і куртки (20 шт), 15 жіночих курток та комплекти постільної білизни. Про ці товари громадяни в митних деклараціях не вказали, під час усного опитування не заявили.

 

За цими фактами, за ознаками ст.ст. 339, 340 Митного кодексу України, складено протоколи про порушення митних правил. Товар загальною вартістю понад 80 тис. грн. затримано.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи