Колесніков проінспектує підготовку Львівщини до Євро-2012

За інформацією заступника голови Львівської облдержадміністрації Володимира Зубицького,  Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков відвідає Львів із перевіркою щодо підготовки міста до Євро-2012. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

«Завтра віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков розпочинає планові об’їзди міст, які прийматимуть Чемпіонат Європи з футболу 2012 року. 12 жовтня він побуває у Донецьку, 13 жовтня – у Харкові, 14 жовтня – у Львові, а 15 жовтня проінспектує об’єкти Києва», - зазначив В.Губицький.

За його словами, Борис Колесніков ознайомиться з ходом робіт в ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» та на будівництві стадіону на вулиці Стрийській – Кільцевій дорозі, а опісля проведе нараду.

«Зважаючи на те, що будівництво основних об’єктів Євро-2012 на Львівщині триває без відставання від затверджених графіків, віце-прем’єр-міністра більше цікавитимуть питання підготовки – інфраструктури, тренувальних полів, магістралей загального користування та комунальних доріг. Усі ці питання будуть обговорені під час наради», – розповів Володимир Губицький.

Статьи

Мир
16.04.2024
09:07

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи