Наприкінці жовтня у Львові обговорять «Олімпійську надію-2012»

Сьогодні, 7 жовтня, в межах Х Міжнародного економічного форуму у Трускавці на Львівщині було заплановане проведення презентації проекту «Олімпійська надія-2012» щодо бачення областю концепції можливого проведення на Львівщині зимової олімпіади 2022 року. Та, як повідомив голова Львівської ОДА Василь Горбаль, така презентація сьогодні не відбудеться,- повідомляє «ZAXID.NET».

«Є концепція і бачення Львівської ОДА щодо підготовки області до олімпіади. Перші слухання в ОДА уже відбулися, є створений графічний фільм, проте ми вирішили відкласти презентацію, оскільки зараз триває переобрання голови Національного олімпійського комітету України», - сказав В. Горбаль.

Він зауважив, що заплановано, що в двадцятих числах жовтня новообраний голова НОК приїде на Львівщину для обговорення проекту «Олімпійська надія 2022». Також В. Горбаль нагадав, що у держбюджеті на 2011-й рік заплановано передбачити суму, еквівалентну 500 млн доларів на підготовку Львівщини до олімпіади. Він поінформував, що область подала свої пропозиції щодо основних напрямів підготовки. Однак пооб′єктно дискусія ще попереду. Василь Горбаль зауважив, що акцент наступного року має бути зроблено на дороги.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи