Другий в Україні центр адміністративних послуг відкрито в Івано-Франківську

На Прикарпатті, за участю Віце-прем'єр-міністра України Віктора Тихонова, голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка, голови обласної ради Ігоря Олійника та міського голови Віктора Анушкевичуса взяли участь урочисто відкрили муніципальний Центр надання адміністративних послуг. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

«Ми добре знаємо, з якими труднощами стикаються люди, які звертаються до муніципальних органів за звичайною довідкою, не кажучи вже про документи дозвільного характеру. Цей дозвільний центр має стати єдиним офісом, де городяни зможуть отримувати весь спектр послуг дозвільної системи. Такий центр є другим в Україні. Хоча подібні центри мали б функціонувати у кожному місті». , - зазначив Віце-прем'єр Віктор Тихонов.

За словами губернатора Івано-Франківська Михайла Вишиванюка, робота Центру з надання адміністративних послуг спрямована на виконання програми Президента України Віктора Януковича щодо подолання корупції, забезпечення умов для розвитку бізнесу, надходження інвестицій, повернення у людей довіри до влади.

Довідка

В ЦНАП надаватимуться 113 видів  адміністративних послуг 10-ма муніципальними службами: відділом обліку та розподілу житла, службою у справах дітей, управлінням ЖКГ, управлінням архітектури і містобудування, управлінням земельних відносин, відкрито  Центр надання управлінням Держкомзему в м. Івано-Франківську, управлінням торгівлі, юридичним відділом, КП «Рекламно-інформаційний центр» та КП «Муніципальна інспекція з благоустрою».

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи