Колишній член кредитної спілки „Християнська злагода” взяв у „кредит” понад 1 млн. грн.

Колишній член кредитної спілки Християнська злагода” громадянка К. шахрайським шляхом заволоділа грошима цієї кредитної спілки на суму понад 1 млн. грн., — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-центрі ДПА у Львівській області.  

Проведеною перевіркою встановлено, що підозрювана, будучи приватним підприємцем та членом кредитної спілки «Християнська злагода» у період 2006-2008 років, шляхом шахрайства, під виглядом отримання коштів у кредит, заволоділа грошима цієї кредитної спілки на загальну суму 1 млн. 62 тис. грн. 

Громадянка К.  використала отримані кошти у своїй підприємницькій діяльності, а саме оплатила придбання медичного обладнання, комп’ютерної техніки, а також будинку та земельної ділянки. 

Головним управління МВС України у Львівській області за матеріалами ДПА у Львівській області порушено кримінальну справу стосовно громадянки К. за фактом вчинення шахрайських дій та легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом. 

Проводиться розслідування.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи