Священик, автор книги „Секс, якого не знаєте” проводить зустрічі з читачами у Львові

Священик, автор книги „Секс, якого не знаєте” отець Ксаверій Кнотц проводить зустрічі з читачами в рамках Форуму видавців у Львові, — повідомляє кореспондент „ОстроВ”.  

Подібні зустрічі вже відбулись в Українському католицькому університеті та Палаці мистецтв, що є одним  із основних місць проведення Форуму видавців.  

Зокрема, як повідомили кореспондента „ОстроВ” в Українському католицькому університеті, 15 вересня отець Ксаверій презентував університетській спільноті україномовний переклад своєї книжки «Секс, якого не знаєте. Для подружніх пар, які люблять Бога», який нещодавно вийшов друком у видавництві «Свічадо».  

Видання є підсумком багаторічної праці отця Кнотца у сфері душпастирства християнських подружжів і спробою донести до ширшого кола людей біблійне вчення про сексуальні стосунки у подружжі. 

Автор книжки, яка стала у Польщі бестселером, наголосив, що сексуальність сама по собі є створена Богом, а отже не може вважатися чимось поганим, хоча її часто помилково вважають наслідком первородного гріха.  

На думку отця Ксаверія, інтимні стосунки подружньої пари, якщо чоловік та жінка взаємно шанують у них одне одного та поєднують у них ерос із етикою, є «пережиттям високої любові у повноті і повним єднанням їх одне з ним та з Богом».  

Ксаверій Кнотц (нар. 22.10.1965р) — священик Ордену братів менших капуцинів, доктор пасторального богослов’я, член колективу лабораторії «Вензь», викладач у семінарії капуцинів.  

Автор книжок «Подружній акт. Шанс зустрічі з Богом і подружньою половинкою», «Секс, якого не знаєте. Для подружжів, які люблять Бога», «Не бійтеся сексу. Кохай і роби, що хочеш». У вересні у Польщі вийде друком нова книжка автора — «Секс є Божий, чи католицька еротика».

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи