Для відбудови 9 хат після повені на Прикарпатті, ВРУ виділили 3,3 мільйони гривень

З резервного фонду виділили понад 3 мільйони гривень на відбудову 9 хат у Верховинському районі Івано-Франківської області, - повідомили кореспондента “ОстроВ” в прес-службі облдержадміністрації.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка Верховинській райдержадміністрації, яку очолює Василь Гундурак, виділено з Резервного фонду державного бюджету 3 385 169 грн. для будівництва житлових будинків для сімей, що постраждали внаслідок стихійного лиха 7 липня 2010 року. У розпорядженні обумовлено: кошти передбачено на будинки садибного типу з господарськими будівлями.

Контроль за виконанням цього розпорядження покладено на заступника голови ОДА Ігоря Зварича.

Дане розпорядження голови ОДА видано на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України №1378-р «Про виділення коштів для здійснення невідкладних заходів з ліквідації стихійного лиха, що сталося 7 липня 2010 року на території Івано-Франківської області».

Довідково.У Верховинському районі цьогорічні зсуви повністю зруйнували 9 хат .

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи