На Тернопільщині бігборди ПР розписали матами

У Тернопільській області невідомі обписали нецензурними словами бігборди із зображенням голови облдержадміністрації Михайла Цимбалюка, народного депутата, голови обласної організації Партії регіонів Ореста Муца та голови фракції ПР в облраді, заступника голови облдержадміністрації Петра Гоча, які разом зображені на плакатах із символікою партії і гаслами "Будуємо нову країну "і" Відродімо добробут Тернопілля! ", - повідомляє «Подробности».

Муц повідомив, що біг-борди невідомі обписали цієї ночі. Він не уточнив, що саме було написано на бігбордах, тільки сказав, що списані плакати не в Тернополі, а за містом, "на трасах у всіх напрямах".
"Ось облрада заявляє про утиски ... Ось це утиски - коли сьогодні вранці висять плакати, а великими літерами чорною фарбою понаписувано ... Це варварство, вандалізм. Хіба порядна, що поважає себе, буде вночі писати. Бере вдень сходи і пише, коли всі бачать . Я ж на початку політичної кар'єри, коли було що сказати, очі не опускав, виходив на трибуну, мене стягували, але я у всіх на очах знову піднімався і говорив ", - сказав Муц.
Він зазначив, що Партія регіонів не зверталася до міліції з приводу інциденту, оскільки вважає його вчинком слабкодухі людей. "Зараз виборча кампанія переходить в активну фазу, так ми всі бігборди і так централізовано перезаклеіваем. Але всі побачать, хто на що здатний. Ми ж ходимо по місту, і ніхто нам не висловлює жодних претензій. А слабкодухі тільки й здатні фарбу хлюпнути або що -то відкрутити ", - сказав Муц.
Нагадаємо, на початку червня невідомі пошкодили два банери на центральному офісі Партії регіонів у Тернополі. Тоді портрети президента України Віктора Януковича залили червоною фарбою.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи