Один пятизірковий і два чотиризіркові готелі збудують в Івано-Франківську до Євро2012

В Івано-Франківську 5 готелів готуються приймати туристів під час Євро-2012, - повідомив кореспондент ZAXID.NET .

За висновками шведських експертів, всі готелі в Івано-Франківську добре облаштовані, але є необхідність у підвищенні їхнього рівня обслуговування .

Про це повідомив начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківського МВК Богдан Білик.

За його словами, 4 готелі в Івано-Франківську визначено для обслуговування туристів під час Євро-2012. Серед них – «Парк-Готель», «Надія», «Атріум» та «Легенда». Також, до цієї четвірки примкне готель «Чорний замок», який знаходиться поблизу Івано-Франківська, вздовж траси Івано-Франківськ-Калуш.

Як зауважив Богдан Білик, до початку чемпіонату кожнне з цих готельних господарств буде щорічно вкладати по 2 млн грн на розширення своєї бази та вдосконалення сервісу.

Також в Івано-Франківську планують збудувати ще один п’ятизірковий готель і два – чотиризіркові. Їх мають намір звести в районі стадіону «Рух».

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи