Один пятизірковий і два чотиризіркові готелі збудують в Івано-Франківську до Євро2012

В Івано-Франківську 5 готелів готуються приймати туристів під час Євро-2012, - повідомив кореспондент ZAXID.NET .

За висновками шведських експертів, всі готелі в Івано-Франківську добре облаштовані, але є необхідність у підвищенні їхнього рівня обслуговування .

Про це повідомив начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківського МВК Богдан Білик.

За його словами, 4 готелі в Івано-Франківську визначено для обслуговування туристів під час Євро-2012. Серед них – «Парк-Готель», «Надія», «Атріум» та «Легенда». Також, до цієї четвірки примкне готель «Чорний замок», який знаходиться поблизу Івано-Франківська, вздовж траси Івано-Франківськ-Калуш.

Як зауважив Богдан Білик, до початку чемпіонату кожнне з цих готельних господарств буде щорічно вкладати по 2 млн грн на розширення своєї бази та вдосконалення сервісу.

Також в Івано-Франківську планують збудувати ще один п’ятизірковий готель і два – чотиризіркові. Їх мають намір звести в районі стадіону «Рух».

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи