"Говерла" завершила литовські збори ще двома перемогами

Івано-Франківський БК “Говерла” повернувся зі зборів у Литві з пятьма перемогами в активі, - повідомляє кореспондент “sport.if.ua”.

Після трьох перемог під час другого тренувального збору івано-франківської "Говерли", що проходив у Литві, підопічні Євгена Мурзіна встигли виграти ще у двох контрольних поєдинках. На цей раз силу "ведмедів" відчули на собі ще дві литовські команди – "Рудупус" і "Невежис", відповідно, сьома та дванадцята команди LKL (аналог української Суперліги). Обидві гри проходили у цікавій та напруженій боротьбі, проте завершилися перемогами прикарпатського клубу. Зокрема "Рудупус" «говерляни» здолали з рахунком 85:79.

Відтак "Говерла" повернулися до Івано-Франківська у хорошому настрої і продовжили підготовку до сезону вже у рідних стінах. Але ненадовго, адже вже у середу, 15 вересня, команда вирушить до Миколаєва, де відбудеться міжнародний баскетбольний турнір. За словами головного тренера клубу Євгена Мурзіна саме там відбудеться остання перевірка сил оновленого колективу напередодні старту чемпіонату Суперліги, який, нагадаємо, розпочнеться 25 вересня. Календар матчів франківського клубу можна подивитися тут.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи