Нову арену Івано-Франківський "Ураган" "відкрив" перемогою над ЛТК

"Ураган" здобув першу домашню перемогу на оновленій арені манежу Коледжу фізвиховання, перегравши незручного для себе суперника - луганський ЛТК, - повідомляє “sport.if.ua”.

Перший тайм завершився бойовою нічиєю 3:3, а після перерви голи забивали тільки франківці. Незважаючи на підсумковий рахунок 6:3, вболівальники лише на останніх секундах могли зітхнути з полегшенням, адже востаннє м'яч перетнув лінію воріт після фінальної сирени.

Розпочалася гра з швидкого голу: після стінки з Чепорнюком Шотурма пройшов правим флангом і відкрив рахунок. Лише на 11-й хвилині Цвєлих зумів збільшити перевагу, а до цього справжні дива у рамці творив юний голкіпер луганців Савенко. До цього господарі не зуміли скористатися вилученням Тменова за фол останньої надії. Суцільне невезіння при завершальних моментах атак івано-франківської команди, а гості своїх шансів не змарнували і всього за якихось півхвилини Івонко і Заворотний зрівняли рахунок. На гол Павлюка "телефоністи" відповіли влучним пострілом Стрельцова, який свого часу пограв в "Урагані".

У другому таймі Сімка виправився за розбазарювання своїх моментів і до 35-ї хвилини оформив дубль. В обох випадках йому асистував Цвєлих. Маючи в пасиві п'ять фолів і вдало захищаючись при грі ЛТК з п'ятим польовим, підопічні Сергія Гупаленка не дозволили супернику створити інтригу, а фінальним акордом став гол Пилипіва через весь майданчик у порожні ворота - 6:3.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи