Для громадян, котрі зазнають політичного тиску в Тернопільській облраді діятиме «гаряча» лінія

В Тернопільській облраді діятиме «гаряча» лінія для громадян, котрі зазнають політичного тиску.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської обласної ради, її голова Олексій Кайда заявив про те, що у виконавчому  апараті Тернопільської обласної ради від сьогодні, 13 вересня 2010 року, діятиме «гаряча» телефонна лінія для громадян, котрі зазнають   політичного тиску. Лінія працюватиме у робочі дні з 9.00 до 18.00 за номером телефону (0352) 52 -06- 94.

8 жовтня 2010 року на 35 сесії Тернопільської обласної ради прийнято звернення, ініційоване головою обласної ради Олексієм Кайдою, до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України та райрад області з приводу політичного тиску в Тернопільській області напередодні виборів до місцевих рад.          

Голова обласної ради видав розпорядження про встановлення «гарячої» телефонної лінії для громадян, котрі зазнають   політичного тиску та підписав документ.  

«Шановні тернополяни, якщо вас шантажують, погрожують звільненням з роботи, роблять спроби тиску на ваші родини, вибиваючи згоду зректися своїх політичних поглядів чи уподобань, – звернувся голова обласної ради до тернополян,- зателефонуйте за номером (0352) 52 -06- 94. Вирішення вашої проблеми я візьму на особистий контроль. Краяни! Не мовчіть, не терпіть наругу, захистіть себе, своїх рідних і близьких. Тільки спільно ми зможемо протистояти свавіллю,  правовому безчинству, нарузі над Конституцією та зберегти свою гідність, свою націю, Україну!»

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи