В Івано-Франківську субсидії отримали 4% з тих, хто звернувся

В Івано-Франківську додатково за отриманням субсидій звернулось 1800 людей. Позитивне рішення отримали 74 сім’ї, - повідомляє “ZAXID.NET”.

Решта заяв залишилося на розгляді фахівців соціального захисту населення.

В Івано-Франківську 2503 сім’ї, крім субсидій з державного бюджету, отримали 5-відсоткову компенсацію на оплату комунальних послуг з місцевого бюджету. Про це повідомила начальник відділу субсидій Івано-Франківського МВК Надія Клюка. За її словами, відповідне рішення міської ради діє вже три роки.

"Якщо сім’я, члени якої – непрацездатні люди, відповідно до державної програми, отримує субсидії з розрахунку 10% оплати за комунальні послуги, то їм належить ще й 5% компенсації на оплату комунальних платежів з місцевого бюджету. Таку ж компенсацію отримують і ті сім’ї, де є працюючі члени родини. Відповідно вони платитимуть не 15%, а лише 10% від сукупного доходу сім"ї за комунальні послуги", - повідомила Надія Клюка.

Відповідне рішення міської ради "Про часткову компенсацію з місцевого бюджету для оплати житлово-комунальних послуг сім’ям, які користуються субсидіями з державного бюджету" діятиме до кінця 2010 року. Далі доцільність його продовження визначить Івано-Франківська міська рада.

Статьи

Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Страна
12.04.2024
15:51

Ипотечная программа "єОселя": шанс на жилье, который не всем по карману

Главная особенность программы – это возможность приобрести жилье в ипотеку под 3-7% сроком на 20 лет с минимальным взносом 20%. Подобных условий еще никогда не было на ипотечном рынке Украины, поэтому неудивительно, что программа пользуется...
Все статьи