Тернопіль візьме участь у підготовці до Євро-2012



Директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський підтвердив участь Тернополя в підготовці до чемпіонату разом з іншими 16 містами. Про це йшлося під час наради щодо перевірки готовності міста до участі в Євро-2012 під головуванням міського голови Романа Заставного, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міської ради.

Директор КП «Тернопільський міський стадіон» Ярослав Колісник проінформував присутніх, що металічні конструкції надтрибунного накриття вже зроблені. Зараз їх малюють на території фірми-підрядника та почнуть встановлювати. Паралельно ведуться роботи з нанесення нової гідроізоляції та штукатурки. На початку наступного тижня мають надійти для випробування крісла Харківського виробництва, яких для південної трибуни необхідно придбати 2,5 тис. шт. Якщо дозволять погодні умови, то здати в експлуатацію південну трибуну можна буде в 20 числах жовтня, оскільки на листопад цього року заплановано черговий приїзд інспекторів УЄФА.

Міський голова Тернополя Роман Заставний дав декілька доручень, зокрема, підготувати повторний лист-звернення до керівництва обласної державної адміністрації та обласної ради (співголови місцевого оргкомітету) щодо дотримання ними умови про співфінансування.

«Я навіть не припускаю, що Тернопільщина, яка по багатьох параметрах показує ріст серед інших областей в Україні, не в змозі долучитися до ремонту стадіону, - зазначив Роман Заставний. – Тут важливо продемонструвати політичну волю та не допустити зриву запланованого».

Також міський голова запропонував наступне засідання провести безпосередньо на міському стадіоні.

Нагадаємо, що в липні поточного року оголошено конкурс на облаштування підтрибунних приміщень, а термін прийняття в експлуатацію оновленого відповідно до вимог УЄФА стадіону запланований на листопад 2011 року.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи