Чемпіонат України з тенісу виграв мешканець Івано-Франківська

Івано-Франківщина заявила про себе перемогою в Чемпіонаті України-2010 з тенісу серед юнаків до 14 років, - повідомляє “sport.if.ua”.

 

Минулого тижня на кортах тенісного клубу «Ліма» кращі спортсмени з різних міст України змагалися не тільки за перемогу в чемпіонаті, але й за можливість потрапити до складу збірної країни.

Серед 32-х учасників івано-франківець Влад Крамаров, вихованець тенісного клубу «Ліма», став переможцем чемпіонату в одиночному і у парному розрядах. На сьогоднішній день він займає друге місце в українському тенісному рейтингу в своїй віковій категорії.

«Основним завданням Влада Крамарова сьогодні, - говорять тренери клубу, - потрапити до складу збірної команди України та просуватися в європейському рейтингу».

Тож вже цими днями Влад відстоюватиме честь свого міста та клубу на змаганнях європейського рівня, що пройдуть у Львові під назвою Lviv Open Tennis Europe.

Паралельно Анна Павлюк, яка є також вихованкою тенісного клубу «Ліма» та входить до «двадцятки» кращих в українському тенісному рейтингу до 16 років, представлятиме наше місто на Відкритому тенісному турнірі в Києві.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи