2 команди з Прикарпаття візьмуть участь в Західно-Українській хокейній лізі

2 жовтня 2010 року стартує новий сезон 2010/2011 в Західно-Українській хокейній Лізі, - повідомляє «galsports.com».

       
На даний час участь в чемпіонаті вже підтвердили 10 команд – це призери останнього чемпіонату ХК « Експрес» (Львів), СК «Олімпія» (Калуш), ХК «Луцьк», а також минулорічні учасники – ХК «Львів», СК «ВІМ-Беркут» (Львів), ХСК «Явір», ХК «Червоноград», СК «Еней»(Дрогобич), ХК «Ватра» (Івано-Франківськ), ХК «Фаворит» (Рівне).

Запрошення на участь в ЗУХЛ 2010/2011 отримали команди з Хмельницького і Тернополя «Подоляни» та «Ротор». Але згідно регламенту матчі в Західно-Українській Хокейній Лізі мають проходитись на майданчиках стандартних розмірів, яких не мають ці команди. Через відсутність катка стандартних розмірів у Чернівцях, «Чернівецькі Пінгвіни» також не зіграють в Західний Лізі. Наразі в Чернівцях почалась реконструкція льодової арени під стандартні розміри і можливо в наступному сезоні «пінгвіни» зіграють в ЗУХЛ.

Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи