За підтримки Укравтодору навколо Тернополя прокладуть об’їзну дорогу



Тернопільщина очікує на підтримку Укравтодору із спорудження об’їзних доріг навколо Теребовлі, Бережан та Тернополя. Про це йшлося на зустрічі голови Тернопільської ОДА Михайла Цимбалюка із керівником Державної служби автомобільних доріг України Володимиром Демішканом, який перебував на Тернопіллі.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільській ОДА, губернатор наголосив на тому, що область очікує підтримки в реалізації цих необхідних для регіону ініціатив.

«Ці проекти є надзвичайно актуальними для області, її економіки й розвитку. Вони реальні, і вони будуть зроблені», - запевнив голова Укравтодору Володимир Демішкан.

Він розповів, що під час нещодавньої зустрічі із Президентом України Віктором Януковичем йшлося про питання розвитку доріг.

«Я доповів Главі держави про наші плани,  й про те що в 2010 році ми повинні здати в експлуатації 720 кілометрів доріг при дуже напруженому фінансуванні. Ми вишукуємо будь-яку можливість щоб залучити інвестиції на будівництво доріг, розуміючи головне, що з розвитком доріг пов'язаний розвиток економіки України», - зазначив В.Демішкан.

Говорячи про перспективи спорудження об’їзних доріг навколо згаданих населених пунктів області, Володимир Демішкан повідомив, що запропоновані проекти співпадають із транспортним коридором Балтика - Чорне море. Також із обходами зазначених населених пунктів співпадає план спорудження автобану «Схід-Захід».

«Відпрацьовано проект, відводи землі, голова ОДА, розуміючи ситуацію, підтримує ці питання і вони чітко й швидко вирішуються. Враховуючи позицію голови облдержадміністрації та його підтримку дорожньої галузі, я впевнений що всі нагальні завдання, котрі стоять перед дорожниками області, будуть виконані», - висловив своє бачення ситуації Володимир Демішкан.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи