За підтримки Укравтодору навколо Тернополя прокладуть об’їзну дорогу



Тернопільщина очікує на підтримку Укравтодору із спорудження об’їзних доріг навколо Теребовлі, Бережан та Тернополя. Про це йшлося на зустрічі голови Тернопільської ОДА Михайла Цимбалюка із керівником Державної служби автомобільних доріг України Володимиром Демішканом, який перебував на Тернопіллі.

Як повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільській ОДА, губернатор наголосив на тому, що область очікує підтримки в реалізації цих необхідних для регіону ініціатив.

«Ці проекти є надзвичайно актуальними для області, її економіки й розвитку. Вони реальні, і вони будуть зроблені», - запевнив голова Укравтодору Володимир Демішкан.

Він розповів, що під час нещодавньої зустрічі із Президентом України Віктором Януковичем йшлося про питання розвитку доріг.

«Я доповів Главі держави про наші плани,  й про те що в 2010 році ми повинні здати в експлуатації 720 кілометрів доріг при дуже напруженому фінансуванні. Ми вишукуємо будь-яку можливість щоб залучити інвестиції на будівництво доріг, розуміючи головне, що з розвитком доріг пов'язаний розвиток економіки України», - зазначив В.Демішкан.

Говорячи про перспективи спорудження об’їзних доріг навколо згаданих населених пунктів області, Володимир Демішкан повідомив, що запропоновані проекти співпадають із транспортним коридором Балтика - Чорне море. Також із обходами зазначених населених пунктів співпадає план спорудження автобану «Схід-Захід».

«Відпрацьовано проект, відводи землі, голова ОДА, розуміючи ситуацію, підтримує ці питання і вони чітко й швидко вирішуються. Враховуючи позицію голови облдержадміністрації та його підтримку дорожньої галузі, я впевнений що всі нагальні завдання, котрі стоять перед дорожниками області, будуть виконані», - висловив своє бачення ситуації Володимир Демішкан.

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи