Протест проти міністра освіти триває: цап-«Табачник» сьогодні гуляв Львовом



Громадянський рух «Відсіч» провів акцію «Хто керує МОНом?» під стінами Львівської облдержадміністрації у рамках якої громаді представили цапа-«Табачника», — повідомляє „Львівський портал”. 

Організатори акції одягли цапа у діловий костюм, краватку та почепили йому окуляри на кшталт тих, які носить Дмитро Табачник. 

Цапу запропонували ознайомитися із плакатами, на яких були написані непопулярні рішення Міносвіти, які викликають обурення серед студентів, а після цього активісти  запропонували цапу-міністру львівську капусту, яку він охоче з’їв. 

«Ми вимагаємо звільнити Табачника, тому що така людина не повинна бути Міністром освіти та науки, бо це святиня нашого народу, це наші діти, наше майбутнє. Табачник знищує усе українське. Ми проводимо акцію для того, щоб привернути увагу громадськості і влади, яка має вирішити цю проблему і звільнити Табачника. Немає майбутнього у країні, де знищується усе українське і насамперед у царині науки та освіти», — сказав активіст громадянського руху «Відсіч» Роман Тузяк. 

Після протесту під стінами ЛОДА, цапа-„міністра” повели на площу Ринок, де з ним могли сфотографуватися усі охочі.




Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи