Протест проти міністра освіти триває: цап-«Табачник» сьогодні гуляв Львовом



Громадянський рух «Відсіч» провів акцію «Хто керує МОНом?» під стінами Львівської облдержадміністрації у рамках якої громаді представили цапа-«Табачника», — повідомляє „Львівський портал”. 

Організатори акції одягли цапа у діловий костюм, краватку та почепили йому окуляри на кшталт тих, які носить Дмитро Табачник. 

Цапу запропонували ознайомитися із плакатами, на яких були написані непопулярні рішення Міносвіти, які викликають обурення серед студентів, а після цього активісти  запропонували цапу-міністру львівську капусту, яку він охоче з’їв. 

«Ми вимагаємо звільнити Табачника, тому що така людина не повинна бути Міністром освіти та науки, бо це святиня нашого народу, це наші діти, наше майбутнє. Табачник знищує усе українське. Ми проводимо акцію для того, щоб привернути увагу громадськості і влади, яка має вирішити цю проблему і звільнити Табачника. Немає майбутнього у країні, де знищується усе українське і насамперед у царині науки та освіти», — сказав активіст громадянського руху «Відсіч» Роман Тузяк. 

Після протесту під стінами ЛОДА, цапа-„міністра” повели на площу Ринок, де з ним могли сфотографуватися усі охочі.




Статьи

Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Все статьи