Заборгованість населення перед ЖКГ зменшилась в 1,5 рази на Прикарпатті

Станом на 1 серпня 2010 року заборгованість населення області з оплати житлово-комунальних послуг (без урахування електроенергії) становила 69,3 млн.грн., упродовж липня вона зменшилась на 12,6%, від початку нинішнього року – в 1,6 раза, - повідомляє “БРІЗ”.

У структурі заборгованості, як і раніше, найбільшу питому вагу становить борг за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 43,0 млн.грн. або 62,0%. Майже половина власників особових рахунків за цю послугу не сплачували три і більше місяців. Значною є і заборгованість населення за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 21,5 млн.грн. (31,0% від загальної суми).

Справними платниками за спожиті послуги у січні–липні поточного року були жителі м.Яремче, Рожнятівського та Тлумацького районів, де сплачено 118,1–130,6% нарахованих за цей період сум, тобто відбувалося погашення боргів попередніх періодів та частково проводилася передоплата.

Найнижчий рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг за сім місяців цього року спостерігався у Верховинському районі, де сплачено 96,3% нарахованих за цей період сум.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи