Тернополянка викинула на смітник недоношену дитину

Поблизу одного з будинків на вулиці Тарнавського у Тернополі мешканці багатоповерхівки знайшли мертве новонароджене немовля, - повідомляє «ЗІК».

За чотири дні розшуківці знайшли жінку, котра викинула у сміттєвий контейнер недоношене дитинча.

Мертвий плід дівчинки було виявили у пакеті, захованому у коробку з-під взуття. Увагу мешканців будинку привернули бродячі коти, які намагалися витягнути його з пакету. Вага незвичайної знахідки не сягала навіть кілограма. Плід, як відомо, досягає такої маси приблизно за шість місяців вагітності.

Насамперед правоохоронці перевіряли тих, хто знаходиться на обліку у медичних закладах. Шукати жінку далеко від незвичайної знахідки не було потреби – вона мешкала поруч.

Затримана тернополянка розповіла, що з певних причин боялася зізнатися чоловікові у вагітності. Скористалася тим, що його на той час не було вдома. Народила вдома. Чи були пологи викликані штучно, встановлять лікарі.

До слова, жінка виховує двоє дітей.

Породілля розповіла, що поклала дитинча біля себе після дочасних родів, але згодом побачила, що дівчинка посиніла. Замість того, аби викликати швидку, вирішила викинути новонароджену у смітник.

Наразі жінка у лікарні. Після вивчення усіх обставин цього факту, відповідних експертиз, правоохоронці вирішуватимуть, чи порушувати кримінальну справу проти горе-матері.

Тернополянка викинула на смітник недоношену дитину

Статьи

Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Все статьи