Вперше Івано-Франківщина зібрала кращих шашкістів країни на Всеукраїнському турнірі



Вперше Івано-Франківщина зібрала кращих шашкістів країни на Всеукраїнському турнірі «Кубок Прикарпаття – 2010 з шашок-64», присвяченому Дню Незалежності. Стартували шашкові баталії 22 серпня і завершаться 26 числа, - повідомляє «Коломия ВЕБ Портал».
Урочисте відкриття турніру розпочалося з приємної новини – представлення першого в історії нашого регіону майстра спорту з шашок. Ним став Андріан Комарницький.
Цікаві ці змагання ще й тим, що вперше в межах «Кубку Прикарпаття з шашок-64» проводиться одночасно три турніри – Майстерський (за коловою системою в 9 турів, з жеребкуванням початкових позицій), Відкритий турнір серед кандидатів у майстри спорту України та перших розрядів (за швейцарською системою в 9 турів з жеребкуванням початкових позицій) та Дитячий турнір (за швейцарською системою в 9 турів з класичної гри).
У турнірах беруть участь кращі спортсмени десяти областей – Донецької, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської та міста Києва.
На разі у майстерських баталіях лідирує харківчанин Олег Шапунов, на другій позиції сперечаються два одесити Василь Максимчук і Владислав Нан, на два очка відстає один із господарів змагань Ігор Куцій. Але остаточні результати будуть відомі 26 серпня, тоді й визначаться переможці Кубку Прикарпаття.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи