Вперше Івано-Франківщина зібрала кращих шашкістів країни на Всеукраїнському турнірі



Вперше Івано-Франківщина зібрала кращих шашкістів країни на Всеукраїнському турнірі «Кубок Прикарпаття – 2010 з шашок-64», присвяченому Дню Незалежності. Стартували шашкові баталії 22 серпня і завершаться 26 числа, - повідомляє «Коломия ВЕБ Портал».
Урочисте відкриття турніру розпочалося з приємної новини – представлення першого в історії нашого регіону майстра спорту з шашок. Ним став Андріан Комарницький.
Цікаві ці змагання ще й тим, що вперше в межах «Кубку Прикарпаття з шашок-64» проводиться одночасно три турніри – Майстерський (за коловою системою в 9 турів, з жеребкуванням початкових позицій), Відкритий турнір серед кандидатів у майстри спорту України та перших розрядів (за швейцарською системою в 9 турів з жеребкуванням початкових позицій) та Дитячий турнір (за швейцарською системою в 9 турів з класичної гри).
У турнірах беруть участь кращі спортсмени десяти областей – Донецької, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської та міста Києва.
На разі у майстерських баталіях лідирує харківчанин Олег Шапунов, на другій позиції сперечаються два одесити Василь Максимчук і Владислав Нан, на два очка відстає один із господарів змагань Ігор Куцій. Але остаточні результати будуть відомі 26 серпня, тоді й визначаться переможці Кубку Прикарпаття.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи