Перший етап зборів БК “Говерла” завершився в Євпаторії

Івано-Франківська «Говерла» завершила перший етап зборів у Євпаторії,- повідомляє “Галицький кореспондент”.

 

Наприкінці минулого тижня івано-франківська «Говерла» завершила другий етап тренувальний зборів, які впродовж 14-ти днів проходили в Євпаторії.

Одним із завдань зборів, присвячених, головним чином, фізичній підготовці, було визначити з-поміж вітчизняних виконавців потенційних кандидатів до основного складу команди. У підсумку завдання, поставлені перед командою на першому етапі, були виконані у повному обсязі. Відтепер «говерляни», повернувшись із Криму, два тижні готуватимуться у рідних стінах, а вже в перших числах вересня вирушать до Прибалтики на третій збір, який буде спрямований на ігрову підготовку, відтак включатиме достатню кількість спарингів з тамтешніми командами.

Щодо ігрового складу івано-франківців, за інформацію «ГК», до українських гравців цього тижня повинні приєднатися і легіонери. Окрім литовця Айвараса Кяушаса, який, швидше за все, проведе у «Говерлі» свій третій сезон, потенційними новачками клубу стануть і троє американців - розігрувач Данте Свонсон, атакуючий захисник Джеремі Чеппелл та важкий форвард Ерік Коулмен.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи