Мер Львова назвав несправедливим рішення ФФУ щодо матчу „Карпати”-„Металіст”



Міський голова Львова Андрій Садовий назвав несправедливим  рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України щодо договірного матчу між ФК „Карпати” (Львів) та ФК „Металіст” (Харків), — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської міськради.

«Це несправедливо і це розуміють всі, хто аналізує ситуацію об’єктивно. Покарання треба було застосувати лише щодо тих, хто був винен, а не забирати очки в сьогоднішньої команди. Молодих хлопців з «Карпат», які ставлять собі амбітні цілі на цей рік, таке рішення може сильно демотивувати. Багато теж залежатиме від вболівальників. Команду треба підтримати!», — сказав міський голова Львова Андрій Садовий. 

Нагадаємо, що згідно з рішенням КДК ФФУ „Карпати” і „Металіст” оштрафували і позбавили дев’яти очок, відсторонено від футболу керівництво клубів, зокрема почесного президента ФК „Карпати” Петра Димінського на один рік тощо.   

ФК „Карпати” (Львів) збирається оскаржити це рішення КДК ФФУ в Спортивному Арбітражному Суді в Лозанні.  

На початку цього року „Карпати” заявили про підкуп своїх гравців з боку представників „Металіста”. Йшлось про матч 17 квітня 2008 року, в якому  харків’яни перемогли з рахунком 4:0.




Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи