100 тис. грн отримає найкращий район Тернопільщини за доступну продукцію



В Тернополі пройде ярмарка  розпродажу сільськогосподарської продукції. Район, який найкраще зарекомендує себе на передсвятковій ярмарці, отримає 100 тисяч гривень. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

«Ми запросили на цей захід всі райони, великі сільськогосподарські підприємства для того, щоб можна було за цінами виробника реалізовувати овочі, фрукти, м’ясо, молочні вироби, – повідомив голова ОДА Михайло Цимбалюк. – І міська влада спільно з обласною зараз облаштовують місця у кожному мікрорайоні Тернополя, аби було максимально зручно».

Губернатор Тернопільщини повідомив, що вже скерували рекомендаційні ціни до всіх сільськогосподарських підприємств, яких запросили до участі у ярмарку. Ціни повинні бути на 15-20% нижчими, ніж ті, що є на сьогоднішній день на ринках. І до участі у ярмарку допускаються саме товаровиробники.

Також за допомогою меценатів відкрили рахунок, на який ОДА планує зібрати 100 тисяч гривень. Ці кошти підуть саме тому районові, який продемонструє найнижчі ціни на продукцію, найвищу організацію та найкращий асортимент продукції. Таким чином влада простимулює товаровиробника продавати свою продукцію за доступними цінами.

«Ми хочемо цих 100 тисяч гривень дати найкращому районові, – зазначив Михайло Цимбалюк. – Але розподіл коштів для безпосередніх учасників ярмарку будемо контролювати».

Ярмарка відбудеться у суботу, 21 серпня.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи