100 тис. грн отримає найкращий район Тернопільщини за доступну продукцію



В Тернополі пройде ярмарка  розпродажу сільськогосподарської продукції. Район, який найкраще зарекомендує себе на передсвятковій ярмарці, отримає 100 тисяч гривень. Про це «ОстроВ» повідомили в прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

«Ми запросили на цей захід всі райони, великі сільськогосподарські підприємства для того, щоб можна було за цінами виробника реалізовувати овочі, фрукти, м’ясо, молочні вироби, – повідомив голова ОДА Михайло Цимбалюк. – І міська влада спільно з обласною зараз облаштовують місця у кожному мікрорайоні Тернополя, аби було максимально зручно».

Губернатор Тернопільщини повідомив, що вже скерували рекомендаційні ціни до всіх сільськогосподарських підприємств, яких запросили до участі у ярмарку. Ціни повинні бути на 15-20% нижчими, ніж ті, що є на сьогоднішній день на ринках. І до участі у ярмарку допускаються саме товаровиробники.

Також за допомогою меценатів відкрили рахунок, на який ОДА планує зібрати 100 тисяч гривень. Ці кошти підуть саме тому районові, який продемонструє найнижчі ціни на продукцію, найвищу організацію та найкращий асортимент продукції. Таким чином влада простимулює товаровиробника продавати свою продукцію за доступними цінами.

«Ми хочемо цих 100 тисяч гривень дати найкращому районові, – зазначив Михайло Цимбалюк. – Але розподіл коштів для безпосередніх учасників ярмарку будемо контролювати».

Ярмарка відбудеться у суботу, 21 серпня.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи